Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ТАК ВІН ЖЕ НЕ СПИТЬ ІЗ ШОЙГУ, – Литва не впустила чоловіка коханки шОйгу

Литовська прикордонна служба не впустила в країну Адольфаса Камінскаса, чоловіка Олени Камінскас (Шебунової), матері позашлюбних дітей міністра оборони рф Сергія Шойгу.

Про це повідомляє Delfi.

За словами прес-секретаря прикордонної служби Литви Гедрюса Мішутіса, Камінскас прибув до Литви літаком зі Стамбула і показав прикордонникам спочатку анульований литовський паспорт, а потім російський паспорт, але його не пустили, оскільки з вересня у Литві діють обмеження на в’їзд російських громадян. Після цього Камінскаса відправили назад до Стамбула, заявив Мішутіс.

У грудні МВС Литви за рекомендацією департаменту міграції вирішило позбавити Камінскаса громадянства республіки. Причиною цього стала наявність у нього паспорта.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Олена Шебунова зустрічалася з шойгу до 2021 року, має від нього двох дітей, одночасно у 2019 році одружилася з литовцем Адолфасом Камінскасом. Той до знайомства з Оленою був простим підприємцем, але після одруження на диво швидко розбагатів та став бенефіціаром кількох литовських підприємств, його активи складають майже €20 млн.

Напередодні Вільнюський окружний адміністративний суд залишив чинним рішення Департаменту міграції про анулювання посвідки на проживання у Литві Олени Камінскас.

З вересня Литва та Латвія заборонили в’їзд на свою територію понад 1000 росіян. Восени країни Балтії та Польща заборонили в’ї’зд громадян росії з короткостроковими шенгенськими візами, виданими з туристичною метою та для відпочинку.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності