Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Такої реклами “Епіцентру” ще не робили, – голова ОДА стала “маскою” мережі? (фото)

В Івано-Франківську голова ІФ ОДА Світлана Онищук та директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Ігор Дмитренко разом з іншими медиками провели вчора, 1 грудня, виїзний брифінг щодо ситуації з COVID-19 та перебігу вакцинальної кампанії в області у… приміщенні ТЦ «Епіцентр», де також проводять вакцинацію.

Попри це, у багатьох така локація проведення брифінгу викликала подив та запитання, що це було – реклама кампанії з вакцинації чи прихована реклама торговельної мережі?

Якщо, моделі та актори, а також відомі постаті політики, бізнесу,  можуть бути обличчям окремих торгових марок та брендів, то чому б очільниці ІФ ОДА на час кампанії боротьби з пандемією не стати “маскою” мережі торгових центрів?” – пишуть люди у соцмережах та додають, що “при доброму менеджері це могло б стати доброю надбавкою до не такої вже й великої зарплатні держслужбовця, адже посадовцям, кажуть, реклама начебто не заборонена?

Ну, а поки інші області поволі повертаються до помаранчевої та жовтої зон, Прикарпаття ж й надалі залишається у червоній зоні карантину…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО зі фб-сторінки голови ІФ ОДА

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності