Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ТАКТИКУ ВИПАЛЕНОЇ ЗЕМЛІ почали застосовувати московити в Бахмуті

У Бахмуті в Донецькій області росіяни почали застосовувати тактику випаленої землі. Ситуація у місті складна, але контрольована.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

«Ворог перейшов до так званої «сирійської» тактики випаленої землі. Знищує будівлі та позиції ударами авіації і вогнем артилерії. Оборона Бахмута триває. Ситуація складна, але контрольована», – зазначив він.

Українці виснажили вагнерівців. Ворог змушений зараз залучати до боїв за Бахмут спецпризначенців та десантно-штурмові підрозділи. Бої мають жорсткий характер з обох боків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що в останні дні російські війська отримали новий імпульс у битві за Бахмут, поле того, як з кінця березня їхнє просування сильно застопорилося.

Також нагадаємо, що засновник ПВК «вагнера» євген пригожин, який недавно рапортував про взяття Бахмута, тепер визнав, що не може захопити місто.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності