Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Таким перевізникам місце в ДНР

Івано-франківського перевізника позбавлять можливості брати участь у наступному конкурсі на перевезення за те, що висадив 11-річну дитину посеред вулиці.

Про це йшлося минулого тижня під час засідання виконавчого комітету,.

Як відомо, 4 лютого близько 19-ї години водій маршрутки № 11 висадив дівчинку 11 років посеред вулиці Набережної.
За словами батька Віктора Симчича, дитина заплатила за проїзд і їхала на заняття з танців до зупинки «Універмаг «Прикарпаття»».

Та водій вирішив, що він далі не їде і висадив дівчинку у незнайомому для неї районі. Батьки написали скаргу до відділу транспорту та зв’язку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як стало згодом відомо, перевізник звільнив такого «нелюда-водія», що висадив дівчинку в темну пору доби в одному з найнебезпечніших районів міста.

Та постає питання, чи діяв перевізник не за наказом водія? – Мовляв: «Нема людей на маршруті – не пали соляру. Їдь у гараж»?..

Тому горе-водію залишається лиш побажати наступну роботу водієм найти лиш в ДНР, а такому перевізнику наступний тендер виграти не далі ніж у в’язниці, яка б його з водієм і не минула, якби ми жили у цивілізованій державі…

Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності