Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Там є божевільні люди, психічно хворі, – Богдан про нардепів зі “Слуги народу”

Очільник Офісу президента Андрій Богдан сказав, що серед народних депутатів від партії «Слуга народу» є люди з психічними порушеннями. Так він прокоментував закиди нардепів, що команда Зеленського не рахується з їх думкою.

На запитання ВВС про реакцію ОП на звинувачення, ніби люди президента хочуть перетворити парламентаріїв на «ручних тваринок», Богдан відповів що у партії є «божевільні люди, психічно хворі».67419702_689646491474873_7279375997944725504_n

«Там (у «Слузі народу» – ред.) є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, в кожного з нас є фобії, і у вас, і в мене. Немає еталону психічно здорової людини. Хтось себе відчуває тваринкою – що ж ми можемо зробити», – зазначив він.

«Вони сваряться, щось не розуміють, щось вимагають. Але поки вони йдуть разом до однієї цілі – ми всі одна команда. Якщо хтось там вийде з команди і перестане бути частиною нашої команди – мабуть, ми будемо розцінювати його ворогом», – пригрозив Богдан.

Також глава Офісу президента не вважає, що конфлікт між Радою та Зеленським буде наростати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Не думаю, що буде наростати. Ви не усвідомлюєте, як тяжко приймати такі рішення. Тобто 254 людини, більшість з яких прийшли не з твого кола спілкування. Абсолютна більшість», – говорить Богдан.

«Частина людей прийшла реально з Фейсбука…частину людей ми в інтернеті шукали: хто популярний по цьому округу – ми йому дзвонили і питали: «Йдеш від нас? Завтра треба віднести документи»… Когось давали обласні штаби, є журналісти, яких нам рекомендував наш прес-центр, є люди від BRDO, яких привів Олексій Гончарук, яких ми в житті ніколи не бачили», – роз’яснив керівник Офісу Зеленського.

Раніше було опубліковано відео, як політтехнолог стимулював нардепів Зеленського працювати в Раді. Деяких присутніх обурив виступ.

Нещодавно Ірину Геращенко покарали за порівняння «Слуги народу» із «зеленими чоловічками». Також повідомлялось, що нардеп від «Слуги народу» грубо обізвав журналістку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності