Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Телефонні шахраї облаштували Call-центр, де працювали близько 40 осіб (відео)

Зловмисники здійснювали телефонні дзвінки, відрекомендовуючись співробітниками служби безпеки різних банківських установ.

В Одесі спецпідрозділ КОРД спільно з кіберполіцією провели операцію із затримання групи телефонних шахраїв, які виманили у громадян півмільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Діяли зловмисники під виглядом працівників банківських установ, використовуючи SIP-телефонію“, – йдеться в повідомленні.

Входячи в довіру, фігуранти отримували дані про банківські картки і проводили несанкціоновані зняття грошей за допомогою різних платіжних систем.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Для здійснення своєї шахрайської діяльності вони орендували нежитлове приміщення, обладнали його під Call-центр і підібрали близько 40-ка осіб персоналу. Сума завданих ними потерпілим збитків становить близько півмільйона гривень.

В Одессе задержали тех самых мудаков, которые присылают фейковые смс о блокировке ваших карт и при разговоре представляются сотрудниками банков, пытаясь узнать конфиденциальные данные, чтобы потом списать баблишко со счетов.

Gepostet von Михаил Клейман am Mittwoch, 15. Juli 2020

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, раніше Нацбанк попередив про новий вид шахрайства з банківськими картами. Шахраї інформують громадян про нібито нараховану їм компенсацію від держави за карантин.

Також повідомлялося, що правоохоронцями встановлені і спіймані онлайн-шахраї, які обдурили близько 500 громадян більш ніж на 4 мільйони гривень.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності