Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Тендітний кілер/ка і вбивство у Дніпрі (відео +18)

В суботу, 24 квітня, близько 14:42 поліція у місті Дніпро отримала повідомлення про стрілянину на вулиці Соборній. Зловмисник обстріляв автомобіль Toyota Land Cruiser, у якому перебував 42-річний чоловік.

Від отриманих поранень потерпілий помер дорогою до лікарні. Момент вбивства зафіксували камери відеоспостереження.

На кадрах видно, як чоловік сів в авто з маленьким сином. Щойно він рушив, на місце підбіг невідомий у масці і здійснив кілька пострілів.

Після цього 42-річний водій одразу вибіг з транспортного засобу у бік залізничної дороги. Отримавши кілька пострілів, він впав на рейки. Людина у масці підбігла, вистрілила ще раз та одразу втекла.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Із невеликої статури і того, як кілер рухався на відео, можна припустити, що це доволі молода особа, а, можливо, навіть жінка (дівчина)… Зазначимо, що в Азії, Латинській Америці та Південній Європі доволі часто використовують як кілерів саме дітей та підлітків.

Правоохоронці ввели спецоперацію у місті. Наразі з’ясовуються обставини вбивства. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (навмисне вбивство).

Як повідомляє ІА LvivNEWS, загиблий є уродженцем Азербайджану, звуть його Анар Мамедов, а вбити його могли через тісний зв’язок з криміналом. Разом з рідним братом Рамізом Мамедовим він буцім очолює злочинну групу Мамедовські, яка займається постачанням наркотиків у Дніпропетровській області. Крім них, у складі банди близько 50 осіб…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності