Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Тепер фільм “Тарас. Повернення” можна переглянути у мережі повністю:

Створена за підтримки Держкіно стрічка режисера та письменника Олександра Денисенка «Тарас. Повернення» відкрита для вільного перегляду на Youtube. Це масштабна екранізація його однойменного роману про останні місяці заслання Тараса Шевченка в російській царській армії, що окупувала в середині ХІХ ст. казахські степи.

На підтримку України у відсічі ворогові: компанія ІнсайтМедіа відкрила для вільного перегляду художній фільм “Тарас. Повернення”. Зібрані пожертви будуть використані для надання гуманітарної допомоги, в тому числі для організації евакуації мирних мешканців з районів активних бойових дій.

Створена за підтримки Держкіно стрічка режисера та письменника Олександра Денисенка “Тарас. Повернення” відкрита для вільного пергляду на Youtube. Це масштабна екранізація його однойменного роману про останні місяці заслання Тараса Шевченка в російській царській армії, що окупувала в середині ХІХ ст. казахські степи.

Як зазначається, компанія ІнсайтМедіа пропонує усім небайдужим людям планети доєднатися до марафону #SafeUkrainians шляхом перегляду українських фільмів та внесення пожертв на користь українського народу. Кошти, зібрані під час марафону будуть використані для надання гуманітарної допомоги, в тому числі для організації евакуації мирних мешканців з районів активних бойових дій.

За сюжетом фільму того літа поет, засланий на військову службу в російській царській армії, отримує звістку від друзів про помилування його царем Олександром II. Однак військове керівництво Новопетрівського форту не поспішає повідомляти про це Тараса, й не видає наказ про його звільнення. Більше того, до форту із таємною місією прибуває агент з Петербурга…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дивіться фільм, головні ролі в якому зіграли Борис Орлов, Богдан Бенюк, Олександр Пожарський, Роман Луцький, Ганна Топчій та Акнієт Оринтай, на Youtube ІнсайтМедіа.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності