Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Тепер іноземці будуть вчитися кіберобороні в України…

Україна змогла здійснити «справжню революцію», просунувшись на вищий щабель у своїй кіберобороні, потерпаючи від кібератак високого рівня.

Про це заявив глава Командування кіберзахисту Франції (COMCYBER) генерал Еймерік Боннемізон під час пресконференції, передає Euractiv.

Кібератаки завдають шкоди Україні та її критичній інфраструктурі щонайменше з 2014 року. У відповідь українці посилили свої можливості кіберзахисту, що дозволило здійснити «справжню революцію, вийшовши на новий рівень у її комп’ютерній оборонній боротьбі».

За словами генерала, Україна могла бути «поставлена на коліна», але цього не сталося. Країна зараз має оборонну перевагу, яка «є справжньою зміною парадигми». Це дозволяє Україні стримувати, реорганізовувати і «використовувати інші системи для відновлення, і все це зі значним творчим підходом та інноваціями» у сфері кіберзахисту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Генерал Еймерік Боннемізон також зазначив, що вагомою передумовою таких змін стала співпраця українських спеціалістів із кібербезпеки з США.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності