Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Тепер путіна і рф вже ніщо не врятує? – на московії конфіскували мільярдні активи Коломойського

Суд в Адигеї заборонив діяльність українського бізнесмена Ігоря Коломойського та його партнерів, а також конфіскував їхні активи у рф на понад 5 мільярдів рублів.

У позові генпрокуратури рф зазначалося, що підприємець займається екстремістською діяльністю та фінансує збройні формування України. Стягнення торкнулося зокрема 100% часток в компаніях «Південгазенерджі» і «Кейтерінг – Південь» вартістю понад 5,1 млрд руб., а також майже півтисячі сільгоспділянок у різних регіонах рф вартістю понад шість мільярдів рублів, йдеться у рішенні суду.

Суд також заявив, що разом із майном Коломойського він також конфіскував активи колишнього власника Смоленського банку Павла Шитова.

Як повідомлялося, 2 вересня Бюро економічної безпеки і Служба безпеки України оголосили Коломойському підозру за двома статтями Кримінального кодексу: ст. 190 (Шахрайство) та ст. 209 (Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом). Працівники БЕБ і СБУ інкримінують Коломойському легалізацію впродовж 2013-2020 років понад пів мільярда гривень шляхом виведення їх за кордон із використанням інфраструктури підконтрольних банківських установ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, 7 вересня Національне антикорупційне бюро оголосило колишньому кінцевому бенефіціарному власнику «ПриватБанку» Ігорю Коломойському і п’ятьом членам організованої ним групи підозру в заволодінні коштами банку на суму понад 9,2 млрд гривень.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності