Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Тепер Укртранснафта “доїтиме” нафтопродуктопровід Медведчука

Компанія «Укртранснафта» стала повноцінним керівником частини нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок». З лютого компанія вже прийняла «на тимчасове відповідальне зберігання» ту ділянку магістрального нафтопродуктопроводу, який називають «трубою Медведчука», а вчора був підписаний контракт на 5 років управління трубою.

«Згідно з умовами договору, Укртранснафта має права і обов’язки щодо здійснення господарської діяльності з транспортування, зберігання, перевалки на автомобільний і залізничний транспорт нафтопродуктів. Також компанія зобов’язується протягом 5 років забезпечувати не менше 1,1 млн грн щомісячного доходу державі від управління нафтопродуктопроводом», – повідомила прес-служба компанії.

Другою стороною під час підписання контракту було Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА). Попереду у «Укртранснафти» отримання дозволів, ліцензій та інших документів, які необхідні для початку експлуатації. 100% акцій компанії знаходяться в управлінні НАК «Нафтогаз України».

Нагадаємо, 25 березня Служба безпеки України провела обшуки в офісах громадської організації Віктора Медведчука «Український вибір». На думку спецслужб, цей рух обґрунтовано підозрюється у причетності до окупації Кримського півострова Росією, починаючи з лютого 2014 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Троє учасників руху Медведчука отримали підозри у зраді, у них під час обшуку виявлено медалі «За повернення Криму». Офіс ГПУ не називав імен цих людей, але за даними джерел Української правди, це Олег Слюсаренко, Олександр Синявський та Іван Комелов. Останні двоє були учасниками НЗФ «Самооборона Севастополя».

Також зазначимо, що СБУ завершила розслідування проти двох соратників Медведчука, яких підозрюють у держзраді. Обвинувальні акти вже скеровано до суду.

Як повідомляє прес-служба СБУ, йдеться про двох керівників громадського руху «Український вибір» Комелова І.М. та Синявського О.В. Їх підозрюють в організації та проведенні незаконного референдуму на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополь.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності