Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Тепер вже не НАТО і США “керують” Україною, а англосакси, – РНБО рф

МЗС росії викликало пані посла Великої Британії у москві Дебору Броннерт, якій висловили “рішучий протест” у зв’язку з нібито причетністю Лондона до атаки на Севастополь та пригрозили прямим конфліктом. Проте Москва не надала конкретних доказів для підтвердження своїх заяв. А тепер Секретар Ради безпеки рф Микола Патрушев заявив, нібито “англосакси за допомогою України хочуть створити прецедент для подальшого дроблення російського етносу, а їхня мета – його повне викорінення.

Про це Патрушев заявив на зустрічі секретарів радбезів країн СНД у Москві, цитує РИА “Новости”.

Представник держави-агресора вкотре повторив тезу кремлівської пропаганди про те, що “росіяни й українці завжди були єдиним і нероздільним народом зі спільною культурою і долею“.

Зараз же, за словами Патрушева – представника держави-спонсора тероризму, саме “Україна перетворилася фактично на основний світовий центр ультраправого екстремізму”. За його оцінкою, росія веде боротьбу “з маріонетковим київським режимом“, а не “простими українцями“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Патрушев заявляє: “Організувавши державний переворот у Києві у 2014 році та розпочавши прискорену трансформацію України в так звану “Анти-росію”, англосакси намірилися не просто підготувати плацдарм для чинення тиску на нашу країну, а й створити прецедент для подальшого дроблення російського етносу з метою його повного викорінення“.

Нагадаємо, що 24 лютого 2022 року росія після 8 років гібридної військової агресії проти України розпочала повномасштабну війну проти незалежної суверенної країни, прикриваючись терміном “військова спецоперація”.

Більшість українців упевнені, що режим володимира путіна має на меті знищення народу України як такого. Офіційні представники влади рф продовжують використовувати брехливі тези про “дружні народи”, але маріонетки кремля часто говорять про те, що Україна як країна повинна перестати існувати.

Зазначимо, що у вузькому розумінні “англосаксами” із їх символом – золотим левом, який господарює на Землі, прийнято називати мешканців і владу туманного Альбіону, за якою буцімто стоять найвпливовіші масонські ложі світу і єврейська еліта. Американців же (символ орел, який господарює над Землею) на цьому політично-дипломатичному слензі частіше називають “янкі”, які у Громадянській війні в США перемогли Конфедерацію. Зазначимо, що англосакси і янкі двісті років ведуть поміж собою підкилимну гру за світовий вплив, і попри територіальні розміри та фінансову й військову міць цієї колишньої британської колонії, еліта США спілкується виключно британською англійською, бо із американською версією англійської, вважають, вам не місце в рядах еліти янкі…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кумедно, що сьогодні московія не пам’ятає, як Англія фінансувала Мініна і Пожарського на початку XVII ст. під час “Великої смути” у їх війні проти Польщі, що дуже зміцніла у тодішній Європі і ось-ось мала прибрати до рук і всіх кацапів. Забули як Англія  також спонсорувала війни московські проти османської Порти у XVIIІ ст., як 15 років оплачувала безглузду війну росії і її голубого та заздрісного до чужої слави царя Олександра-І проти Наполеона і т.д.. Забули кацапи й про американський ленд ліз у роки ІІ-Світової, без якого їх би сьогодні взагалі не існувало мапі Світу. Тоді допомогу москалям надавали без усіляких умов і маріонетками англо-саксонських династій, що понад два століття сиділи на престолі мокшанському, вони не були?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності