Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Теплопостачальні підприємства мають скоротити на 10% споживання газу до кінця року

gazОперативний план технічних заходів щодо зменшення споживання природного газу теплопостачальними підприємствами на 10% в період до кінця 2014 року і на опалювальний період 2014/15 року в розрізі населених пунктів повинні розробити місцеві держадміністрації разом з органами місцевого самоврядування. Це та інші завдання Кризового енергетичного штабу озвучив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Григорій Семчук на селекторній нараді.

“До 10 липня кожна область повинна надати такий План Мінрегіону, а також – помісячний графік обсягів споживання газу на період до кінця 2014 року і на опалювальний період 2014/15 року в розрізі населених пунктів. Крім того, необхідно до зазначеного часу визначити відповідальних осіб за реалізацію заходів щодо скорочення споживання природного газу”, – сказав Григорій Семчук.

До серпня місяця в населених пунктах повинні визначити перелік нежитлових приміщень, які не використовуються і можуть бути тимчасово відключені від опалення. Також регіонам поставлено завдання до жовтня місяця забезпечити створення на підприємствах теплоенергетики необхідних запасів резервних видів палива і подивитися температурні графіки теплових мереж з метою їх оптимізації.

Серед завдань кризового енергетичного штабу – оснащення систем теплоспоживання житлових будинків, в яких не встановлені прилади обліку теплової енергії, лымытуючими пристроями на абонентських вводах. Завершити цю роботу регіони повинні також не пізніше жовтня. Стільки ж часу мають населені пункти для стовідсоткового оснащення підприємств теплоенергетики технологічним обліком. А до грудня місяця рівень оснащення будинковими приладами обліку теплової енергії маэ скласти не менше 45%.

Нагадаємо, 17 червня в Уряді України створили кризовий енергетичний штаб, завдання якого – забезпечити баланс енергетичних ресурсів, баланс споживання та витрачання та енергоефективність. Очолює кризовий енергетичний штаб Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

vkurse.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності