Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Теракт на Луб’янці організували… “українські націоналісти”, – російські ЗМІ

“Убивця ФСБшників Манюров – “член української організації етнічних націоналістів у Москві”, – РосЗМІ (читай Кремль).

У ФСБ виявили зв’язок між Євгеном Манюровим, який влаштував стрілянину біля будівлі відомства на Великій Луб’янці, і українською організацією “Етнічне національне об’єднання” (ЕНО).

Про це повідомляє видання “Фонтанка.ру“.

5dfb9c555a16e

Як пишуть російські ЗМІ, “зазначена організація дотримується етносизму, який передбачає східнослов’янську єдність росіян, білорусів та українців”.

У відомстві вважають, що Манюров міг бути членом московського осередку організації.

114758.491313.6447

ФОТО: Євгеній Манюров

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повідомляється, що IT-фахівці ФСБ вже вивчили акаунти Манюрова в соцмережах і знайшли його зв’язки з ЕНО.

Зі свого боку ЕНО спростувало зв’язок стрільця з організацією.

ЧИТАЙТЕ І ДИВІТЬСЯ ДО ТЕМИСтрілянина під ГУ ФСБ РФ на Луб’янці в центрі Москви (відео+)

У Москві увечері 19 грудня було здійснено напад на будівлю ФСБ, розташовану на Луб’янській площі. Спочатку журналісти з посиланням на саму ФСБ повідомляли, що нападників було троє; потім ці відомості спростували, а офіційна кількість нападників скоротилася до одного. У перестрілці на Луб’янці загинув один співробітник ФСБ і були поранені ще п’ятеро осіб, до того ж двоє з них – важко. Один з потерпілих – цивільний, у нього легке поранення. Інцидент не кваліфікується як теракт, причини трагедії незрозумілі. Перестрілка сталася після великої щорічної пресконференції Володимира Путіна – в години, коли президент перебував у Кремлівському палаці на концерті, присвяченому дню ФСБ, який відзначається 20 грудня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності