Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Тернопільські БПП «зливають» своїх?

Днями у  Теребовлі було дуже гаряче – майже півтисячі людей прийшли захистити голову РДА Галину Зелінську від звільнення. Відповідний указ підписав Президент Петро Порошенко 22 квітня. В цей день також було звільнено ще двоє голів РДА – Збаразької та Підволочиської. Зауважимо, що ці люди були призначені по квоті партії УДАР. А всього таких районів було п’ять.

Нагадаємо, що саме завдяки «ударівцям» та їхній командній роботі Петро Порошенко став Президентом. Тому досить дивним виглядає те, що команда Петра Олексійовича почала проводити кардинальну зачистку уже не потрібних кадрів.
Але дивує навіть не те. Захистити Галину Зелінську приїхали бійці «Айдару» та всесвітньо відома Ліза Шапошнікова. Саме цю тендітну дівчину рік тому Петро Порошенко та Віталій Кличко возили у Париж і відповідно на ній «заробляли бали» у Європі. А сьогодні Ліза приїхала захистити пані Галину.

За час свого керівництва Галина Зелінська стала для багатьох бійців матір’ю, адже всі свої сили вона вкладала у перемогу нашої країни. Степан Барна докоряє жінці нелегальними кар’єрами, що виглядяє досить смішним. Адже, кому не кому, а очільнику області відомо, що ці кар’єри були задовго до приходу Галини Зелінської. Та й першочерговим завданням зараз є перемога України над російським агресором.

Дивним є і те, що нардепів від УДАРУ на Віче не було. Адже саме робота цієї жінки принесла перемогу не тільки президенту, а двом тернополянам – Миколі Люшняка та Ігорю Поберу…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Погляд НП

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності