Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Тернополянам однієї поліції задля безпеки мало?

У Головному управлінні Національної поліції Тернопільщини сьогодні обговорили проект створення платформи взаємодії між усіма структурами, дотичними до питань безпеки, повідомляє ГУ НП в Тернопільській області.

Зі слів регіонального  представника громадської організації центру громадського моніторингу та аналітики Володимира Шевченка,  офіс безпеки громади – це місце, де відбуватиметься взаємодія та комунікація між поліцією, місцевою владою та населенням з метою розробки та реалізації дієвих стратегій для вирішення конкретних проблем безпеки міста на локальному рівні. Попередньо обговоривши це питання з керівником Нацполіції краю Олександром Богомолом, було досягнуто домовленостей, що спільні зусилля докладатимуться задля вирішення проблем наркозалежних людей, адже такі особи відносяться і соціально вразливих, багато з них причетні до вчинення злочини, вони наражають на небезпеку  своє оточення в плані здоров’я, адже доволі часто є носіями небезпечних недуг.

Кошти для реалізації безпекового проекту мають надати організації-донори, але за умови, що розроблений проект-гранд відповідатиме певним вимогам.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності