Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ТЕРНОПОЛЯНИ НЕ ПОДІЛИЛИ З НАДАЛОМ ПОДЯКУ ЯРОША

Одіозний екс-податківець і свободівський мер Тернополя погруз у черговому скандалі. Як повідомляють інформагенції Тернопільщини, мер обласного центру Сергій Надал, не встигши відмитись від скандалу з земельними ділянками, нібито для бійців Правого Сектору, намалював собі черговий подвиг.

Так на декількох підконтрольних йому сайтах мер розмістив собі подяку за, начебто, надану «Правому Сектору» глобальну матеріальну допомогу.
Але як зазначають у самомк ПС, дійсно, допомога була. Тільки ось надана вона була тернопільськими підприємцями і волонтерами. До чого тут мер?
Зрозуміло, волонтери ж на вибори не підуть, як і підприємці», пояснюють тут. – А тут така нагода себе пропіарити. Та ще й, ніби, Ярош особисто дякує…
Кому війна, а кому: аби владу не втратити…
Заява Провіду військово-політичного руху «Правий Сектор» Тернопільщини з приводу розміщеної 4 лютого 2015 року інформації на тернопільських сайтах
Повідомляємо, що розміщені на сайтах «подяка» полковника Дмитра Яроша на адресу тернополян, та зокрема міського голови Тернополя не відповідає дійсності.

За матеріалами Погляд НП

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності