Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Тернополяни не шкодують грошей за інтим

«Фірму» з надання інтимних послуг жителька Запоріжжя вирішила відкрити у Тернополі. А все тому, що місцеві чоловіки не шкодують грошей на «жриць кохання». Місцеві представники сильної статі за годину з чужою жінкою готові платити утричі більше, ніж платять на сході країни.MVS_0093_

Щоб не мати проблем із правоохоронцями, запорізька бізнес-леді вирішила з тими правоохоронцями встановити доволі близький контакт. Він мав полягати у щомісячній виплаті 50-ти тисяч гривень керівнику відділу по боротьбі з торгівлею людьми в Тернопільській області Олександру Буняку.

Якби ж бізнес набрав обертів, то сума мала зрости до 50 відсотків від щоденних прибутків.

Правоохоронець погодився зустрітися з жінкою і обговорити умови співпраці. Але перед тим повідомив про цей факт керівництво Головного управління Нацполіції в області. На залізничному вокзалі Тернополя і відбулася зустріч, яка поставила хрест на мріях жінки швидко розбагатіти.

Там же на залізничному вокзалі затримали ще двох жінок, які уже приїхали «працювати». Вони запевняють, що займаються цим давно. Але на сході багато не заробиш. Там чоловіки платять за годину 600 гривень. А у Тернополі можна отримати утричі більше.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності