Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Терористи виказали Рубана бажанням його обміняти

Бойовики терористичної організації «ДНР» внесли до списків для обміну полоненими арештованого керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана.

im578x383-Ruban_W_W_Ukr_wybir

«Ми самі були здивовані, коли отримали інформацію, що Володимира Рубана заявила до обміну донецька сторона… Це говорить, мабуть, про те, для кого він є справді цінним», – зазначив голова Служби Безпеки України (СБУ) Василь Грицак.

b9dd1b00fa4dc2ad2ef526d9a1ff5dfb

Він також повідомив, що СБУ перевіряє інформацію про причетність військовослужбовців Росії до передачі зброї нардепу Надії Савченко і Рубану, про що раніше заявляв генпрокурор Юрій Луценко.

Нагадаємо, Володимир Рубан був затриманий 8 березня на одному з КПВВ на Донбасі з великим арсеналом зброї та боєприпасів. Пізніше Генпрокуратура опублікувала відеоролик, у якому Надія Савченко та Володимир Рубан обговорюють організацію теракту в Києві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності