Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ТЕРИТОРІАЛЬНІ ЦІЛІ “спецоперації” будуть розширені, – що мав на увазі “сумний кінь” Лавров

MOSCOW, RUSSIA - APRIL 26: (----EDITORIAL USE ONLY â MANDATORY CREDIT - " RUSSIAN FOREIGN MINISTRY / HANDOUT" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) Russian Foreign Minister Sergei Lavrov meets United Nations Secretary-General Antonio Guterres (not seen) in Moscow, Russia, on April 26, 2021. (Photo by Russian Foreign Ministry / Handout/Anadolu Agency via Getty Images)

У міноборони Британії розбирають заяву глави МЗС РФ Сергія Лаврова про те, що територіальні цілі “спецоперації” будуть розширені через постачання Україні зброї більшої дальності, – повідомляє британська розвідка. У Лондоні вважають, що розширення не відбулося, оскільки подальша окупація була першою метою вторгнення, забуваючи, що “розширеною” також може бути і траєкторія ракетних цілей, зокрема на заході України (зауважимо, що “територіальні” і “цілі” – це два окремих слова, які також можуть вживатися разом)…

Про заяву Лаврова також повідомляють також російські “РИА Новости”.

Так він сказав, що тепер російська армія отримала завдання “демілітаризувати” і південь України.

“Зараз географія інша. Це далеко не тільки “ДНР” і “ЛНР”, це ще й Херсонська область, Запорізька область і ряд інших територій, і цей процес триває, причому триває послідовно і наполегливо”, – сказав глава МЗС Росії.

Також Лавров в черговий раз пригрозив Заходу через постачання зброї Україні, зокрема ракетних установок HIMARS. За його словами, “спецоперація” може ще більше розширитися, якщо ЗСУ отримають далекобійне озброєння.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Тому що ми не можемо допустити, щоб на тій частині України, яку буде контролювати Зеленський або хто його замінить, знаходилася зброя, яка буде представляти пряму загрозу нашій території”, – додав Лавров.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності