Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

The Times знає про плани України атакувати Крим, аніж сама Україна?

Україна готова використати британські ракети великої дальності для завдання ударів по тимчасово окупованому росією Криму.

Про це повідомляє The Times.

Як зазначається, після того, як прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак пообіцяв Україні далекобійні ракети, розпочалося обговорення, які саме це будуть боєприпаси – протикорабельні ракети Harpoon або Storm Shadow класу «повітря-земля».

The Times нагадала про слова Зеленського, що зброя більшої дальності західних союзників завдасть удару «вглиб окупованих територій».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерела в українській обороні підтвердили The Times, що Київ готовий використовувати далекобійні ракети для ударів по Криму.

8 лютого офіційний Лондон оголосив, що запропонує «можливість більшої дальності» для Сил оборони.

Зазначимо, Україна вирішила із європейськими союзниками питання постачання винищувачів. Це стосується і далекобійних ракет, повідомив голова ОП Андрій Єрмак.

Раніше ми писали, що на думку прем’єр-міністра Естонії Каї Каллас, питання можливої передачі винищувачів мають вирішувати ті країни, які їх мають.

Також нагадаємо, що очільниця Європейського парламенту Роберта Метцола заявила, що ЄС має включати в пакети допомоги Україні авіацію та далекобійні ракети.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності