Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ТЯГНИБОК ВЧИТЬСЯ У ЛЯШКА

46435_1Так, галицький політик, який останнім часом з «ультрарадикала» перетворився на «поміркованого пацифіста», який може воювати з опонентами за допомогою «зеленки», вважає, що нардепи повинні воювати.

Партія «ВО Свобода» підтримує ініціативу щодо проведення військового призову народних депутатів і відправити їх на Східний фронт. Про це написав у своєму Фейсбуці лідер партії Олег Тягнибок, якому слава і перемога над ним на президентських виборах 26 травня Олега Ляшка не дає спокою. І зрозуміло чому, адже Ляшко набрав на західних теренах набрав значно більше голосів, ніж Тягнибок, який вже вважав ці землі своїм «домініоном»…
«Проголосуємо 100%. Зараз більше 120 свободівців (у тому числі депутати місцевих рад) воюють на передовій. Одного вже поховали, наскільки в госпіталях поранені, кілька в полоні у окупантів», – повідомив політик.

Аж 120 партійців серед яких аж кілька депутатів місцевих рад і жодного нардепа. Ані Мірошниченка, ані Бенюка з Іллєнком, які лише на камеру вміють бити писок якомусь «лобуряці-директору». Чомусь Тягнибок не сказав, скільки сотень сьогодні воює на сході представників інших політпартій та громадських організацій, і скільки тисяч воює там тих, які не представляють жодну партію, бо жодній вже не довіряють…

Тарас Боднар

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності