Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Тікаючи на “дикий Захід”, санкціонований Дубінський зашпортався на Львівщині?..

О пів на 7 ранку 1 березня на автодорозі Київ-Чоп біля міста Стрий (Львівщина) зіштовхнулися два автомобілі – одним з них керував народний депутат Олександр Дубінський.

Про це стало відомо від заступника директора департаменту комунікації МВС Ярослав Тракала:

Наразі встановлюються обставини події та очікуємо від медиків заключення щодо тілесних ушкоджень усіх учасників ДТП. Наразі відкрито провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, – ред.)”.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Скандальний нардеп Дубінський похапцем продає свій автопарк?!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повідомляється, що за кермом був Олександр Дубінський. За попередніми даними, автомобіль Дубінського виїхав на зустрічну смугу. Там він зіштовхнувся з автомобілем, що рухався назустріч.

ДТП трапилась близько 6:20 біля Стрия. Автомобіль Toyota Land Cruiser, яким керував Олександр Дубінський, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Jeep Compas. Водій та пасажир цього автомобіля отримали легкі травми, сам Дубінський у ДТП не постраждав. У поліції також уточнили, що ДТП була незначна і автомобілі отримали незначні ушкодження.

Попередньо: усі учасники ДТП були тверезі.

Нагадаємо, до 1 лютого 2021 року Олександр Дубінський був членом фракції «Слуги народу» у Верховній Раді України. Його виключили з фракції партії після того, як міністерство фінансів США оголосило про впровадження санкцій проти Дубінського.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності