Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Тіхановську і Навального номіновано на Нобелівську премію, – може пора прикрити лавочку?..

Тіхановську і Навального висунуто на Нобелівську премію… 

Президент Литви Гітанас Науседа висунув одного з лідерів білоруської опозиції і лауреата премії Сахарова в Брюсселі Світлану Тіхановську на Нобелівську премію миру, хоча та й досі офіційно не може визначитися, вона із Заходом, чи Росією? Хоча досі це не зрозуміло тільки сліпим та глухим…

Про номінування написала в Twitter сама Тіхановська , пафосно додавши, що разом з нею на цю премію висувається весь білоруський народ.

Це чудовий вираз солідарності з Білоруссю і визнання нашої мирної боротьби за свободу, яка надихає весь світ з серпня минулого року”, – підкреслила Тіхановском.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що на Нобелівську премію висунутий російський опозиціонер і українофоб Олексій Навальний.

Його висунуто групою професорів декількох університетів, що займаються дослідженнями Росії, номінований колишнім міністром навколишнього середовища Норвегії Оле Ельвестуеном за його “зусилля по мирній демократизації Росії”.

Після таких номінантів на цю престижну премію багато користувачів соцмереж відверто пишуть, що “…лавочку пана Альфреда Нобеля пора прикривати. За непотрібністю вже. Всьому свій час“, – пишуть вони.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності