Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Тільки тепер США відмовляються від… російської зброї і патронів

Американські любителі російської зброї незабаром позбудуться можливості оновлювати свій арсенал. Так портал thefirearmblog.com повідомив про те, що новий пакет санкцій забороняє поставки зброї і патронів з РФ.

«Обмеження стосуються постійного ввезення деяких видів російського вогнепальної зброї. Відносно нових і знаходяться на розгляді заявок на отримання дозволу на постійне ввезення вогнепальної зброї і боєприпасів, вироблених або знаходяться в Росії, буде застосовуватися політика відмови», – повідомляється в офіційній заяві, опублікованій на сайті Державного департаменту США.

Експортні патрони Барнаульского патронного заводу ammunition-store.com – США відмовляються від російської зброї і патронів

Санкції вступають в силу 7 вересня і будуть діяти не менше року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомляє The Firearm Blog, діючі дозволи і квоти імпортери зможуть використовувати для подальших поставок, але в рамках обсягів, на які вже отримані схвалення від ATF (американського Бюро алкоголю, тютюну, вогнепальної зброї і вибухових речовин).

У США ця новина була зустрінута різким подорожчанням патронів – так, вартість найдешевшого боєприпасу калібру 7,62 × 39 всього за кілька годин зросла з 27 до 40 центів.

При цьому в The Firearm Blog називають зростання цін тимчасовим явищем: «На щастя, крім Росії є й інші джерела щодо недорогих боєприпасів в сталевих гільзах. Однак їм потрібен час, щоб заповнити дефіцит пропозиції. Імпортерам потрібно час, щоб встановити нові контакти і ще більше часу, щоб почати поставки в США».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності