Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Тільки третина українців “за” мовні квоти

Дослідження Київського міжнародного інституту соціології свідчить про те, що введення квот на українську мову на радіо і телебаченні підтримує третина населення.

Введення мовних квот на радіостанціях та телебаченні підтримує третина українців. Про це у вівторок, 27 березня, повідомив директор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) Володимир Паніотто під час презентації відповідного соціологічного дослідження.
“Введення квот на українську мову на радіо і телебаченні підтримує третина населення. Водночас лише третина з них вважає достатньою діяльність держави. На мою думку, введення квот не є боротьбою з російською пропагандою”, – зазначив Паніотто.
Нагадаємо, близько 86% жителів України вважають загальнонаціональні українські телеканали основним джерелом отримання інформації, а ось чому тільки третина громадян висловилася “за” квоти, як показує статистика, може служити лакмусовим папірцем національної ідентичності і свідомості.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності