Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Тільки вибори змусили мера Львова розпочати знесення радянського Монумента слави

Влада Львова тричі оголошували тендер по демонтажу 30-метрової радянської стели Монумента слави, яка знаходиться в аварійному стані.

Про це повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Компанії, які укладали договір з мерією, в результаті відмовлялися від проведення робіт начебто через  їх складність та відсутність відповідного обладнання.

Нова угода про демонтаж була підписана лише 21 січня. Роботи виконуватиме ФОП «Роман Хома». Вже наступного дня працівники підрядної фірми розпочали роботи.1449214_1499142

На сьогодні стелу Монументу слави вже обгородили риштуванням, піднялися до самого верху та готують до знесення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Розпочнуть демонтаж із гранітних плит, які в найбільш аварійному стані. 30-метрова стела складається із п’яти барельєфів, які ззовні вкриті бронзою, а в середині мають бетонне начиння. Барельєфи мають бережно зняти для переміщення у музей…

Тому у львів’ян досі складається враження, що їхній мер ніяк не може розлучитися із пережитками кривавого радянського минулого.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності