Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Тіло заробітчанина з Прикарпаття роботодавець у Польщі викинув до лісу

У Польщі на заробітках загинув 36-річний українець, житель Снятинського району Івано-Франківської області Василь Чорней.

Тіло українця знайшли за 150 км від його місця роботи.Politsiya-les-telo-640x360

14 червня у соціальній мережі Facebook почали поширювати фото знайденого в лісопосадці тіла чоловіка.

Припускали, що це може бути український заробітчанин, адже чоловік був в робочих рукавичках. Невдовзі знайомі опізнали його, як 36-річного Василя Чорнея – мешканця Івано-Франківщини.

Відомо, що чоловік працював у столярні, коли в нього стався напад. Одні знайомі загиблого припускають, що це могла бути епілепсія, інші, що напад стався через те, що він надихався випарів лаків та фарб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Заробітчани, які в той час також були в цеху, звернулися до роботодавців з проханням викликати лікаря. Однак роботодавиця повідомила, що це вже неробочий час (було близько 17:00) і додала, що сама вирішить проблему.

Проте замість того, щоб відвезти українця до медзакладу, поляки вирішили просто позбутися тіла – вивезли в лісопосадку поблизу міста Вонгровець”, – наголошується в публікації.

Зараз справу розслідує польська поліція.

Роботодавці затримані, однак вони стверджують, що Василь в них не працював і вони взагалі не знають українця. Крім того, поліцейські розшукують ще одного українця, який, ймовірно, був свідком, а, можливо, і співучасником злочину.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тим часом рідні заробітчанина збирають кошти, щоб перевезти його тіло додому. Вдома Василя Чорнея не дочекались старенькі батьки, дружина та троє дітей.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності