Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Толерантність в Україні переходить у “диктатуру меншості над більшістю”

Вчора, 17 червня, у Києві відбувся черговий т.зв. “гей-парад”, який ліберали толерантно назвали “Марш рівності”, майже так само, як справжню війну уже четвертий рік поспіль називають “АТО” чи по-новому “ООС”. І черговий раз постраждали виключно противники публічності даної акції, що відкрито носить пропагандистський характер, яких правоохоронці чомусь усіх поголовно охрестили “ультраправими” та “націоналістами”. 35463515_1679911938723750_8830107140262723584_n

Звісно, що це не могло не  викликати хвилі справедливого обурення більшості, яка себе не відносить ні до “націоналістів”, ні до “ультраправих”, а просто дотримується консервативних традиційних норм та релігійних догм.

Ось, як на своїй сторінці у facebook прокоментував дану подію речник УПЦ УП архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій Зоря:

У одній з геніальних праць Джорджа Орвелла – «Колгосп тварин» – дуже дотепно показано, як «боротьба за рівність та права» поступово перетворюється в диктатуру меншості: «All animals are equal, but some animals are more equal than others» (англ. – Всі тварини рівні, але деякі тварини більш рівні, ніж інші).

Заради «параду рівності» на більш як пів доби було перекрито клітками центр столиці, було закрито центральні станції метро, люди не мали можливості вільного пересування (що гарантовано Конституцією), було застосовано неадекватні силові дії щодо тих, хто вийшов мирно висловити свою думку (що також гарантовано Конституцією).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож «марш рівності» насправді показав, що права кількох сотень його учасників є більш «рівними»“.

І як тут не погодитися із владикою Євстратієм? Адже в результаті “маршу рівності” кількасот осіб, який від багатомільйонної більшості захищало понад п’ять тисяч правоохоронців, постраждали фізично і були затримані поліцією виключно противники даної акції, всього 57 чоловік.

Також всім, хто цікавиться справжнім походженням ідеології «репресивної толерантності» цей учений церковний муж порадив прочитати статтю, яка була опублікована ще 2016 р. про неомарксистську «боротьбу за права меншин», що має стільки ж спільного з турботою про реальні права меншин – скільки боротьба під червоними прапорами за «права трудящих» чи «за права нації» з реальними потребами трудящих або націй.

Зазначимо, що народний депутат фракції «Блок Петра Порошенка» Олег Барна запропонував Верховній Раді ввести штрафування за «публічний прояв сексуальної орієнтації». Депутат розробив законопроект №8489, та зареєстрував його 15 червня. Документом пропонується доповнити Кодекс про адміністративні правопорушення статтею 180-2.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Виготовлення, поширення продукції, яка містить інформацію про сексуальну орієнтацію особи, та публічні дії, спрямовані на пропаганду будь-яких видів сексуальної орієнтації, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі від 300 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 5,1 тисячі гривень до 51 тисячі гривень)», – йдеться в тексті законопроекту.

Повторні дії нардеп пропонує карати штрафом від 600 до 6 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 10,2 тис. грн до 102 тис. грн) і громадськими роботами строком від 40 до 60 годин.

Але в даній пропозиції нардепа є непомітна пастка, що криється у формулюванні “пропаганду будь-яких видів сексуальної орієнтації“, де до переліку “будь-яких” авторматично попадають і традиціонізм. В таку пастку свого часу попала Франція, де сьогодні карається пропагандизм традиційних сімейних цінностей.

Підготував Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності