Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ТОЛЕРАНТНИЙ БОЙКОТ?

Минулого тижня в мережі відомих у Києві супермаркетів товари і продукти стали позначати прапорцями країн-вироб­ників. У соцмережах виклали фото продукції з такими цінниками і вказали, що це супермаркет на Троєщині.

Як виявилося, тепер такі ж цінники розвішують і в інших супермаркетах столиці.
«Ми тільки нещодавно почали розвішувати цінники з прапорцями. Так що вони є ще не на всіх продуктах і товарах. Наскільки нам відомо, і поки не у всіх супермаркетах мережі. Це пробний експеримент і він тільки почався», – прокоментувала нововведення співробітниця одного з магазинів.
За її словами, з чим пов’язане нововведення, невідомо. Рішення прийняло керівництво. «Але я бачила у нас вже українські, російські та американські прапорці», – уточнила дівчина.
Раніше на цінниках завжди позначалася країна-виробник, тільки вона була написана словом і дуже малим шрифтом.
Цікаво, що товари, під якими відтепер красується цінник з російським триколірним прапором, лежать на полицях наче не займані, хоча поруч такі ж товари, значно дорожчі, але, певно, нічим не кращі за якістю, під цінниками з прапорцями інших країн розбирають активно…

Отож, невже бойкот?
Якщо так. Тоді це дуже толерантний бойкот, бо він ніким офіційно не оголошений. Так би мовити, «європейський» бойкот – тобі вказали країну-виробника, а далі вже сам вирішуй: чиїх економіку і виробника підтримувати…

Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності