Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ТОП-5 спроб хабарників позбутися грошей під час затримання, – ДБР (фото)

ДБР оприлюднило рейтинг ТОП-5 спроб хабарників позбутися грошей під час затримання:
1. Порвати та з’їсти 
Подібний випадок трапився в Одесі. Під час затримання посередник посадовця виправної колонії почав тікати, а одержані гроші рвав та викидав по дорозі.
А у Хмельницькому посадовець не лише рвав долари, а й запихав їх до рота. Рвав і їв, їв і рвав. Щось вдалося проковтнути, решту – також порозкидав дорогою. Згодом працівникам ДБР довелося по шматках збирати розкидані купюри, робити експертизу, щоб встановити який шматок до якої купюри належить.
2. Злити в унітаз 
У Краматорську співробітниця донецького управління Державної міграційної служби під час затримання вибігла до туалету та злила гроші в унітаз. Водночас, такий «креатив» не врятував посадовицю від відповідальності.
3. Викинути з вікна
У Харкові поліцейський–хабарник намагався позбутися грошей, викидаючи купюри із вікна власного авто під час переслідування.
4. Сховати
На Львівщині поліцейський намагався сховати хабар у морозильній камері холодильника, що належав відділку поліції.
5. Сказати, що мені їх підкинули
Але найчастіше хабарники не можуть нічого придумати кращого ніж «відхреститися» від грошей.
ДБР попереджає всіх охочих до грошей чиновників – вам нічого не допоможе, докази будуть зібрані і ви постанете перед судом.
Єдиний спосіб уникнути відповідальності – не брати хабарі, але він поки ще науково не підтверджений…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності