Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ТОРГУВАВ… З ВОЛОНТЕРАМИ?

В селі Судилків Шепетівського району на Хмельниччині працівники СБУ й Управління по боротьбі з організованою злочинністю проводили обшук оселі начальника речової служби військової частини у Шепетівці Андрія Колесніка, який має 19 років вислуги.

На багатому обійсті капітана, де, окрім трактора у гаражі на подвір’ї припарковані «Міцубіші Кольт», «Фіат-Добло», бус «Рено» і «Жигулі» шостої моделі, в трьох ангарах й кількох підсобоках правоохоронці виявили склад автомобільної гуми. В іншій, заваленій речами, – два запилюжені скутери. В одному з ангарів по обидва боки у три ряди побачили полиці з дерев’яними ящиками: один з них до верху набитий пружинами з військових ліжок… А у найбільшому ангарі – дві бетономішалки, кілька генераторів і насосних станцій, десяток 200-літрових бочок з пальним, понад два десятки 40-літрових каністр з написами «дизпаливо» та «бензин», 15 упакованих буржуйок.

Неофіційно правоохоронці кажуть, що, крім речей, під час обшуку виявили 2,5 пачки набоїв до пістолета Макарова, гранату й незареєстрований револьвер. Речі господар нібито продавав волонтерам.

Загалом після обшуку з подвір’я прототипу для російського кіногероя з українським прізвищем прапорщика Шматко вивезли два «Урали» й один «Газ-66» з військовим спорядженням і ще одну вантажівку з пальним.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності