Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Тортурами львівських мазохістів не злякаєш

3 - ТОРТУРАМИ ЛЬВІВСЬКИХ МАЗОХІСТІВ НЕ ЗЛЯКАЄШ.15 липня у Львові відбулось дещо незвичайне, як для сприйняття пересічної людини. У неділю в культурній столиці Галичини людей підвішували на гаках.

Як стверджують організатори незвичайного заходу на сторінці спільноти «Підвішування у Львові» підвішування – це ритуал, випробування, форма гри з тілом, обряд, під час якого людина висить на гаках, котрі просувають через проколи (переважно тимчасові) у шкірі. Багатьом це може видатись дивним і не зовсім нормальним та безпечним. Та організатори зазначають, що підвішування іноді кардинально змінює життя людини.

Історично склалось так, що підвішування було способом випробувати свій дух та тіло, пошуком особливого бачення, ритуалом оздоровлення та оновлення, коли дух покидав тіло і/або входив у взаємозв’язок з потойбічними світами.

Висновок тут напрошується один: новітнім вітчизняним спецслужбам слід обирати нові свої кадри серед львівських послідовників Мазоха – їм тортури в «кайф», тому розкриття вони не боятимуться…

Ярослав С.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності