Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Традиційний Сорочинський ярмарок відміняється – карантин

Цьогоріч Сорочинський ярмарок не відбудеться вперше за всю історію існування.

Про це повідомили організатори події. Рішення про скасування ухвалили у ТОВ «Сорочинський ярмарок» через небезпеку поширення коронавірусу:

«Попри те, що епідемічна ситуація в Україні із захворюваністю на COVID-19 стабілізована, карантинні обмеження знімаються, працюють найбільші оптові ринки, а на серпень дозволено проведення масштабних виставок в Україні та заходів на Полтавщині, політика подвійних стандартів щодо Національного Сорочинського ярмарку продовжується і тому ми не можемо піддавати можливій небезпеці тих, хто любить ярмарок і приїздить на нього, людей, яких ми також любимо та поважаємо».

Організатори кажуть, що рішення про скасування події ухвалюють, аби попередити початок збору підписів проти проведення ярмарку і повторення протесту у Нових Санжарах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цьогоріч національний Сорочинський ярмарок мав відбутися з 18 по 23 серпня в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області. У ньому мали взяти участь підприємства, приватні підприємці, майстри народних промислів, заклади громадського харчування, організатори колективних експозицій, пісенні, танцювальні та музичні колективи, окремі виконавці, організатори зон відпочинку та розваг.

Нагадаємо, торік офіційне відкриття ярмарку було 20 серпня.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності