Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Трагедія у Кривому Розі – наслідок медреформи Супрун: закриття психлікарень (відео+21)

Двоє загинуло, ще вісім людей, серед яких є дитина, отримали поранення від нападів психопата на вулицях Кривого Рогу, – усе це можна сміливо вважати наслідком масового закриття психіатричних лікувальних закладів в Україні в результаті медреформи місіс Уляни Супрун, про яку свого часу уже все сказав Геннадій Москаль…

Правоохоронці затримали в Кривому Розі 37-річного чоловіка, який на вулиці кидався з ножем на перехожих.

Про це повідомляє прес-служба районної поліції.

У суботу, 7 листопада, близько 15:20 у поліцію надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який на вулиці в металургійному районі кидався на людей з ножем. Жертвами зловмисника стали випадкові перехожі, яким чоловік завдав численних ножових поранень. У результаті двоє людей померли на місці, а вісім доставлені в лікарню. Серед поранених – 8-річний хлопчик, – зазначено в заяві відомства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прибулі на місце подій поліцейські затримали чоловіка. Ним виявився місцевий житель. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу “Умисне вбивство”, ведеться розслідування.

Зловмисник нападав на своїх жертв на вулиці Героїв АТО, Сепана Тильго, Вадима Гурова, Костенко, Ветеранів Праці і проспекті Гагаріна. Під загрозою нападів опинилися всі, не залежно від статі і віку – неадекватний чоловік наносив поранення ножем і бив кулаками людей.

Наймолодшим виявився восьмирічний хлопчик, зараз він знаходиться в лікарні з різаною раною на щоці. Від рук нападника також постраждала 83-річна пенсіонерка – їй він завдав кілька ударів кулаком по обличчю. Загинули 30-річний син і батько у віці близько 60 років. Попередньо, у старшого загиблого виявили близько п’яти ножових поранень на спині і шість на передній стороні тулуба. У нього також пошкоджено передпліччя. Його син помер від двох точних ударів, – повідомляють копи.

Також правоохоронці поділилися відео, на якому чоловік заявив, що його звуть Адамом і він є сином Бога. За повчанням “батька” він планував убити 15 чоловік. Всі вбивства він нібито повинен був записувати в “зошит смерті”, яка знаходиться у нього в портфелі. За його словами, скільки він убив людей він не знає тому, що “не рахував”, але стверджує, що до сьогоднішнього дня не нападав на людей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності