Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Трамп одним із перших привітав Зеленського із перемогою

Президент США Дональд Трамп телефоном одним із перших привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента України.

Про це повідомив у Twitter спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер.

У телефонній розмові президент Трамп привітав Володимира Зеленського з перемогою, а український народ – з мирними та демократичними виборами“, – написав Волкер.phon700

Він запевнив, що США і надалі підтримуватимуть Україну у її зусиллях з відновлення територіальної цілісності та відсічі російській агресії.

Як повідомлялося, в Україні 21 квітня проводилося повторне голосування на чергових виборах Президента України.

За даними Національного екзит-полу, Володимир Зеленський у другому турі набирає 73% голосів, у Петра Порошенка — 25,5%.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зеленського привітали з перемогою на виборах президент Польщі Анджей Дуда, президент Франції Емманюель Макрон, президент Вірменії Нікол Пашинян, канцлер Австрії Себастьян Курц, голова Європейської Ради Дональд Туск, Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, Європейський комісар з питань європейської політики сусідства і розширення Йоганнес Ган, міністр закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант, Посольство США в Україні.57788207_2212575105474329_2857521482391617536_n

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності