Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Третя особа після Президента озвучує претензії до глави ВР Разумкова

Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що претензії до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова не носять кримінальний характер. Однак існують розбіжності між баченням спікера ВР і поглядами партії «Слуга народу» на стратегію розвитку держави.

Якщо цей світоглядний конфлікт набиратиме обертів, то не виключено втручання президента Володимира Зеленського, зазначив Подоляк ЗМІ.

«До Разумкова нема претензій кримінального плану. Але виявилися фундаментальні розбіжності між партією та Дмитром Олександровичем. Згадайте його неголосування на РНБО за такі речі, як санкції стосовно Медведчука та санкції проти телеканалів, які абсолютно точно є продовженням московської інформаційної школи, небажання голосувати за земельну реформу, абсолютно явне небажання йти на голосування за антиолігархічний закон», —  каже Михайло Подоляк.
Усі дії Разумкова ідуть всупереч партії, яка делегувала його на пост голови Верховної Ради.

«Це свідчить, що він дивиться на стратегію розвитку держави інакше, ніж команда з її програмою, з якою вона йшла на вибори. Він вважає, що треба все ж зберегти та законсервувати ту систему, яка наразі є. Ми ж вважаємо, що у цієї системи ресурсу вже нема. Якщо сьогоднішній світоглядний конфлікт між Разумковим і партією і далі буде наростати, напевно, доведеться втрутитися і Президенту. Із жорсткими рішеннями», – підкреслив радник ОП.

Раніше глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія натякнув на відставку Разумкова .

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фракція «Слуги народу» незадоволена тим, що конфлікт між головою фракції Давидом Арахамією і головою Верховної Ради Дмитром Разумковим став надбанням громадськості. З Разумковим будуть вести приватні розмови, а потім фракція прийме рішення.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності