Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Третій пішов… І знову «самогубство»?

Наприкінці минулого тижня знайдено мертвим третього відомого регіонала екс-губернатора Запорізької області, екс-голову обласної організації Партії регіонів Олександра Пеклушенка.

Олександр Пеклушенко про­ходив по справі про розгін запорізького Євро­майдану.

Попередня версія – самогубство за допомогою вогнепальної зброї.

За інформацією прес-служби ГУМВС Запорізької області, постріл був зроблений в шию. Швидка допомога приїхати на виклик не встигла, передає «Голос Запоріжжя».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На місце виїхала слідча група. Подробиці уточнюються.

Нагадаємо, що 28 лютого зі своєї квартири на 17-му поверсі викинувся «екс-регіонал», колишній народний депутат Михайло Чечетов, а 10 березня, у Київській області вчинив суїцид народний депутат V та VI скликань від Партії регіонів Станіслав Мельник. Його знайшли мертвим у місті Українка під Києвом. За попередніми даними, він вчинив самогубство, застрелившись з мисливського карабіна.

Що цікавого в усіх самогубствах вчинених за останні півтора десятиліття в Україні з допомогою вогнепальної зброї, так це те, що усі вони якісь доволі незграбні: Кірпа стріляв собі у голову два рази, так само двічі стріляв у себе Кравченко та ще чимало офіцерів цього і паралельного йому відомства, якось «спритно» з мисливської рушниці поцілила у себе й Семенюк-Самсоненко і ось тепер екс-губернатор Запоріжчини…

Дивина та й годі. Одним словом в Україні розпочалася якась суїцидальна пошесть. Мабуть, без мольфара тут не обійтися, але біда у тому, що й того останнього убили…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності