Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Трюдо похвалився Зеленським новими кольоровими шкарпетками…

Після майже невдалого візиту до США президент України Володимир Зеленський прибув із неанонсованим візитом до Канади.

Про це повідомляє офіс канадського прем’єр-міністра Джастіна Трюдо.

«Обидва лідери продовжать тісно співпрацювати задля зміцнення зв’язків між нашими країнами та сприятимуть тому, щоб український народ міг і надалі захищати себе від жорстокого та невиправданого вторгнення росії. Канада продовжуватиме підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно», – йдеться у повідомленні офісу прем’єр-міністра Канади.

До Канади Володимир Зеленський прибув разом із дружиною, Оленою Зеленською.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Оттаві Трюдо зустрінеться з Зеленським, щоб «підтвердити постійну військову, економічну, гуманітарну підтримку Канади та підтримку розвитку України, яка продовжує захищати себе від жорстокої російської агресії». Також вони візьмуть участь у церемонії підписання угоди щодо  зміцнення економічних зв’язків між країнами.

Ще в Оттаві Володимир Зеленський виступить з промовою до парламенту.

Потім Трюдо й Зеленський поїдуть до Торонто, де зустрінуться з канадськими бізнес-лідерами, щоб «посилити інвестиції приватного сектору в майбутнє України».

Після цього прем’єр-міністр Трюдо і президент Зеленський візьмуть участь у заході з українсько-канадською громадою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Канада завжди буде з Україною та українцями, які продовжують захищати свої свободу, незалежність та демократію», − наголосили в офісі Трюдо.

Раніше міністр оборони Канади Білл Блер заявив, що його країна готова виділити понад 33 мільйони канадських доларів (понад 24 мільйони доларів США) на закупівлю систем ППО для України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності