Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Троє українців загинули у ДТП в Польщі, також є поранені

Вечері вчора, 29 вересня, в ДТП близько поблизу населеного пункту Жгув поблизу Лодзі, що в Польщі, загинули троє громадян України. Ще одна українка перебуває в лікарні.

Про це сьогодні розповіла речник поліції Лодзинського воєводства Іоанна Концка.,

«Вдалося підтвердити, що в автомобілі на польській реєстрації подорожували четверо громадян України, вони проживали у Вроцлаві», – розповіла Концка.

Загиблими виявилися двоє чоловіків у віці 23 і 25 років і 23-річна жінка. Жінка у віці 25-ти років знаходиться в лікарні. Двоє із загиблих, ймовірно, були подружжям.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За попередньою інформацією поліції, водій автомобілю BMW, на якому подорожували українці дорогою національного значення №91 в напрямку міста Катовіце, втратив контроль над транспортним засобом.

В результаті автомобіль на великій швидкості в’їхав в електричний стовп і розвалився на дві частини. На місці працювали рятувальники зі спеціальним обладнанням, оскільки постраждалих потрібно було витягувати з понівеченого автомобіля.

У ДТП також брали участь два інші автомобіля, але постраждалих серед пасажирів цих транспортних засобів немає. Розслідування аварії знаходиться під контролем прокуратури в Лодзі.

15 вересня в населеному пункті Немглови Лодзинського воєводства Польщі потрапив в ДТП мікроавтобус з українцями, двоє з них загинули.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

в Одесі 18 вересня відбулась дорожня аварія, в результаті якої загинула одна людина. ДТП спровокував поліцейський, який проїхав на червоне світло.

У Ростовській області (РФ) потрапив в аварію автобус, що перевозив пасажирів із окупованого Донбасу в Білгород. За попередніми даними, в результаті аварії загинули три людини.

головне ФОТО-ілюстративне

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності