Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

ТРУДОВІ КНИЖКИ ПЛАНУЮТЬ НА СМІТНИК

Міністерство економічного розвитку і торгівлі під керівництвом Айварас Абромавічус підготувало пакет законів про скасування трудової книжки.
Про це міністр написав у Twitter.

«Ховаємо совкову спадщину. Вислав на узгодження в інші органи пакет законів щодо скасування трудової книжки. Чекаємо реакції», – повідомив Абромавічус.

Трудова книжка – офіційний персональний документ, що містить записи про працевлаштування громадянина; були широко поширені в СРСР, Третьому рейху, НДР і Болгарії, застосовуються в багатьох країнах СНД.

Оформляється при першому надход­женні на роботу, зберігається у відділі кадрів організації-роботодавця, містить особисті дані (прізвище, ім’я, по батькові), дату і рік народження, освіту, професію і спеціальність; всі зміни і будь-яка інформація про взаємини з роботодавцем реєструються в трудовій книжці і завіряються підписом відповідального співробітника відділу кадрів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності