Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Трускавецька “Нафтуся” стане платною, – хіба це не ті надра, що є власністю народу ?

Нафтуся у Трускавці таки стане платною. Про це повідомили на презентації звіту про роботу ПрАТ “Трускавецькурорт”.

За словами генерального директора Андріана Драновського від успішності роботи новоствореного підприємства «Лікувальні води» залежить і доля верхнього бювету, який не працює більш як 2 роки.Трускавець,_Нафтуся_-_джерело

Оскільки про продаж споруди мова не йде, необхідно шукати кошти на її відновлення. Їх збираються заробляти на реалізації Нафтусі за справедливими умовами для усіх гравців туристичного ринку Трускавця.

Відтак буде введена плата за Нафтусю, трускавчани ж за мінеральні води не платитимуть.

Як пояснюють журналістам, для загального розуміння, – Нафтуся ніколи безкоштовною не була. Вона не тече сама з-під землі, її видобувають, багато людей працює щоденно над тим, щоб води мінеральних джерел Трускавця поступали до бювету і, що важливо, щоб вони завжди були відповідної якості.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Всі ці роботи не безкоштовні і всі ті люди, які працюють і працювали досі в ГГРЕС, повинні отримувати зарплату за свою роботу. Вартість Нафтусі завжди закладали у вартість путівок в санаторно-курортних закладах міста. Однак, далеко не всі заклади сплачують Трускавецькурорту за Нафтусю.

Більшість із існуючих навіть не хочуть заключити договір з підприємством, бо начебто “їхні гості Нафтусі не п’ють”.

Саме введення платного входу в бювет мінеральних вод не є і не може бути катастрофою для міста-курорту. Кількагривнева вартість входу в бювет не вб’є курорт і не відлякає людей, які до нас їдуть.

Так, його можуть вбити інші речі, але точно не платний вхід до бювету. Інше і куди важливіше питання, – куди будуть скеровані кошти, отримані від реалізації Нафтусі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності