Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Три браття з Прикарпаття потрапили в смертельне ДТП у Чехії

Чехії трапилася ДТП на трасі I/37 між Хрудимом та Пардубіце, біля в’їзду на кільцеву поруч із Медлешице.

Внаслідок аварії загинуло двоє чоловіків, ще четверо людей залишаються у лікарнях із травмами, серед них водій другого мікроавтобуса, – повідомляють чеські ЗМІ.

За попередньою інформацією, загиблі були братами з Івано-Франківської області. Також травм зазнав ще один українець, це третій брат померлих, який знаходиться у лікарні.

Одним автобусом керував 20-річний чоловік. Він їхав з Хрудима до Пардубіце. П’ять українців їхали в дорогу, їх водій не вижив. Загинув на місці аварії. Троє поранених були доставлені до лікарні “Градец Кралове”, інші двоє потрапили до лікарень у Пардубіце та Хрудімі, – розповів регіональний речник швидкої допомоги Алесь Малий.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Одного з травмованих перевезли рятувальним вертольотом.

Встановили, що чоловіки вже деякий час працювали в Чехії. В одного із загиблих чоловіків залишилися донька і син шкільного віку. В іншого – син.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності