Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Три десятки копів у Німеччині стануть перед законом за… неонацизм

Влада федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія в Німеччині проводить розслідування щодо 29 поліцейських за пропаганду правого екстремізму.
Всі, що проходять у справі, посадові особи були негайно усунені від служби, сказав міністр внутрішніх справ Герберт Ройль.
В цілому 14 силовиків були піддані обшукам, 34 поліцейських ділянки і приватних квартир були перевірені. Конфісковано кілька стільникових телефонів.
За інформацією МВС країни, в п’яти групах чату велася “жахлива і огидна агітація“. Було відправлено понад сотні файлів, включаючи зображення Адольфа Гітлера та свастики, символіки Третього рейху, а також сфотошопленних малюнків емігрантів у газових камерах концтаборів.

Зазначимо, що у Німеччині за використання нацистської символіки і лозунгів передбачена доволі сувора кримінальна відповідальність…

ФОТО ілюстративне, мережа:

“Відповідно до нових правил Американської кіноакадемії, в фільмах, які претендують на “Оскар”,

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

німці тепер будуть виглядати так”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності