Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ТРИ ВЕЛИКОДНІ ЧУДА БРЯНСЬКІ, – кацапи вимагають у Путіна ядерного удару у відповідь (соціологія з дурдому)

Післявеликоднря ніч принесла багато радощів у серця українців так у цю ніч тільки в одній Брянській області Росії трапилося три чудові випадковості, адже не дарма кажуть, що Бог любить Трійцю:

Певше чудо – це вибух і пожежа на розподільній нафтобазі нафтопроводу “Дружба”, що постачає Європу, яка досі вагається, чи відмовлятися їй від російської нафти, чи ні?

Друге чудо – вибух і пожежа у військовій частині біля Брянська, що займається постачанням пального для окупаційної армії московитів в Україні.

ФОТО: Перше і Друге Брянське Чудо

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нафтабази, що горять у Брянську, входять до комплексу нафтопроводу Дружба, через яку до Європи надходить нафта. Брянськ – головна розподільна ділянка. Брянська нафтобаза належить «Роснєфті». Ця нафтова компанія бере активним чином участь у «Z-операції» шляхом поставки нафтопродуктів, в т.ч. на своїх фірмових бензовозах. Крім того, Брянська нафтобаза бере участь в експлуатації нафтопроводу «Дружба», що належить «Транснєфті». 

Третє чудо – в цій же області жійшов з рейсів транспортний дизельний поїзд в наслідок їх пошкодження невідомими силами, який хтось називає “партизанами”.

Зранку російські ЗМІ повідомили, що влада тільки намагається розібратися із причинами інцидентів, але агресивна кацапня у соцмережах усе назвала спланованими терактами і уже вимагає від Кремля превентивного ядерного удару по Україні. Так дивіться схему нижче:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності