Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Тричі депортованого “авторитета” знову затримали в Україні

У Києві затримали кримінального авторитета на прізвисько «Дід». Його тричі депортували з України, а в останній раз – заборонили в’їзд на 15 років. «Авторитет» поміщений в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні з подальшим примусовим видворенням.

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції, мова йде про 56-річного громадянина Вірменії, який був неодноразово судимий. Він відбував 12-річне покарання у виправних колоніях в Херсонській та Львівській областях, де мав статус так званого «смотрящего».

У лютому 2019 року Ужгородський міськрайонний суд прийняв рішення про видворення зловмисника за межі України. Однак уже через два місяці «Дід» повернувся в країну, після чого його знову затримали.

Вдруге його було вивидворено у серпні 2019 року із забороною в’їзду на п’ять років. Змінивши ім’я, «Дід» повернувся в Україну літаком вже в жовтні 2019 року. Кілька місяців по тому правоохоронці викрили зловмисника.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Третє видворення «авторитета» відбулося в липні 2020-го. Тоді йому заборонили в’їжджати в Україну до 2035 року.

Оперативники отримали інформацію про чергову спробу незаконного повернення «авторитета» в Україні через пункт пропуску Волинської митниці.

Нагадаємо, на засіданні Ради національної безпеки і оборони 14 травня була оголошено про введення санкцій проти 111 іноземних громадян, яких вважають кримінальними авторитетами і 557 «злодіїв в законі».

Тим часом, Національна поліція зірвала сходку, організовану уродженцем Грузії, кримінальним авторитетом Джачвліані Лашей на прізвисько «Сфан». Також у Києві правоохоронці затримали кримінального авторитета Євгена Анісімова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше у Миколаєві сталася стрілянина, у ході якої поранили кримінального авторитета Михайла Титова на прізвисько «Мультик». Поліція розглядає 5 версій замаху.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності