Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Тричі директор «Оболонь» став губернатором області

Днями Порошенко з робочим візитом відвідав Хмельницький. Насамперед поїхав до обласної адміністрації представляти нового губернатора. Ним став, неочікуваний для більшості, сорокадев’ятирічний депутат обласної ради Михайло Загородний.

У коридорі та сесійній залі обласної ради цього дня люду більше, ніж на бюджетній сесії. Прийшли себе показати та Порошенкові «в око впасти». Він вперше за час президентства приїхав до області з робочим візитом. В кулуарах очікування. Перешіптуються про майбутнього губернатора і майбутнє області.

Новий губернатор – у зовсім недалекому минулому – директор Чемеровецького солодового заводу «Оболонь» та «Оболонь Агро» і голова асоціації «Нива Оболонь».

Отож, після того, як Порошенко забрав до Києва в АП та інші урядові установи чи не всіх відданих йому менеджерів з «Рошену» та «Нашої ряби» настала черга і за заводом «Оболонь». Як жартують у кулуарах: до влади прийшли самі комерсанти і кондитери.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності