Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Триває набір в батальйон “Балі”, бо “Монако”, “Монте Карло” і “Женева” вже переукомплектовані…

Цього місяця місцева влада курортного острова Балі заявила, що планує заборонити іноземцям користуватися мотоциклами після низки дорожніх інцидентів, а також заборони на відвідування туристами священих для острівян гірських регіонів острова, офіційно: аби зменшити навантаження на природну інфраструктуру, неофіційно – щоб вберегти їх від вандалізму кацапів, які примудрилися там і позайматися сексом, і попозувати голими, а вкінці, за своєю історичною традицією, ще й насрати… Але й є на острові українці теж…

Водночас мешканці Балі також висловлюють і побоювання, що такі зміни можуть зашкодити притоку туристів, які до пандемії приносили до 60% місцевого ВВП.

За даними офіційної статистики, у січні цього року москалі були на другому місці за кількістю туристів на Балі, поступаючись лише австралійцям. Лише за перший місяць цього року на острів прибули 22 тисяч кацапів. Минулого року острів відвідали 58 тисяч кацапів.

Є і ще один аспект цієї історії. Губернатор Балі Вайян Костер також оголосив про плани скасувати політику видачі візи по прибуттю для туристів з московії та України, – він твердить, що вони “заполонили Балі” через війну і часто не дотримуються місцевих законів. Туристична віза дає право на перебування в країні до 30 днів, але може бути подовжена ще на 60 днів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше були повідомлення про бійки між кацапськими та українськими туристами через війну в Україні. Крім того, була й інформація про те, що вони порушують умови туристичної візи, працюючи водіями, гідами чи перукарями.

За даними CNN, які також звернулися до офіційної статистики, за весь 2022 рік на Балі прибули 7 тисяч українців, а за перший місяць цього року 2,5 тисячі.

ЗМІ цитує українців, які живуть на Балі і твердять, що їх несправедливо намагаються “зачесати під одну гребінку” з росіянами.

CNN також передає слова місцевого поліцейського, який каже, що “кожного разу, як йдеться про погану поведінку іноземного туриста, майже завжди це москаль”. Водночас правоохоронець заявив це на умовах анонімності, оскільки вважає це питання надто чутливим.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності