Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ЦАХАЛ боїться підземної-катакомбної війни у Секторі Газа?

Посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський пояснив складність наземної операції проти терористів ХАМАС у секторі Газа. Вона не буде швидкою і триватиме стільки, скільки потрібно.

Про це Міхаель Бродський повідомив на брифінгу.

Спочатку армія оборони Ізраїлю знижувала інфраструктуру ХАМАС у Газі, а наразі операція триває, і вона «не буде швидкою і триватиме стільки, скільки потрібно».

«Доки ХАМАС не буде знищений у секторі Газа. Складність полягає в розвиненій інфраструктурі, яку протягом десятиліть будував ХАМАС, там є мережа тунелів для контрабанди зброї та ракет довжиною 500 км», – сказав Бродський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Терористи прикриваються цивільними у секторі Газа, це призводить до жертв серед мирного населення.

«Жодних територіальних претензій з боку палестинців, які проживають у Газі, не могло бути. ХАМАС протягом багатьох років продовжував атакувати Ізраїль. Те, що сталося 7 жовтня, змінило правила гри. Ізраїль не готовий жити поряд з ХАМАС. Ми розуміємо, що питання стоїть виключно так: або ми, або вони», – наголосив дипломат.

Нагадаємо, що найбільші стародавні підземні міста виявлено північніше сучасного Ізраїлю – в Туреччині. За однією із версій вони можуть тягнутися відтіля під усією європою аж до Британських островів. Також підземні міста виявлено в районі стародавніх Содома та Гомори, буцімто знищених ядерним вибухом тоді… А ще одеські катакомби теж являють собою фактично ціле місто, під час ІІ Світової війни там ховалися не тільки контрабандисти і партизани, але й місцеві семіти… Тобто загадок так само багато, як і гіпотез.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності