Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ЦАРСЬКИЙ ВІДПОЧИНОК ДЛЯ ГЕНПРОКУРОРА

Віталій Ярема оселився на віллі в Дубаї, на яку витрачає по кілька тисяч доларів на добу.

Екс-генпрокурор України і кум президента Петра Порошенка Віталій Ярема поселився в Дубаї на віллі, за яку сплачує по кілька тисяч доларів на добу. Український олігарх живе на одній з найдорожчих вілл у готелі JUMEIRAH DAR AL Masyaf в Дубаї.

Про це у Facebook повідомив екс-глава Адміністрації президента, екс-регіонал, юрист Андрій Портнов. він оголосив нагороду в 50 тисяч гривень тому, хто сфотографує Ярему і його свиту на цій віллі. За його словами, вартість вілли в цьому готелі коливається від двох до семи тисяч доларів на добу.

Нагадаємо, раніше Ярема стверджував, що його дочка ще до повноліття заробила на магазин. Дочка колишнього генпрокурора Віталія Яреми 27 серпня 2010 року, в день, коли їй виповнилося 18 років, стала власницею приміщення на проспекті Перемоги 21а в Києві. Це зазначено у виписці з реєстру майнових прав.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Інформатор

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності